Bosz: “We spelen ook voor de supporters”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Peter Bosz genoot gisteravond direct na het fluitsignaal op het veld na van de 4-1-zege op Lyon. De hoofdtrainer moest van assistent Krüzen even blijven kijken naar alle festiviteiten. Normaal gesproken snelt Bosz na afloop van een wedstrijd de catacomben in voor interviews. “Ik mocht inderdaad niet weg. Hendrie zei dat moest blijven. ‘Kijk nou eens om je heen’, zei hij”, citeert De Telegraaf Bosz op de persconferentie na afloop van de halve finale.

“Toen verbaasde het mij dat niet alleen ik niet wegging, maar ook geen enkele supporter. Het zat overal nog vol. Ik zag geen lege plekken”, vervolgt Bosz, die trots is op zijn team en de club.

“Tot het laatste moment kon er nog iets gebeuren in de wedstrijd, die heeft geen moment op slot gezeten. Wat mij erg aanspreekt in deze club is hoe ze in het verleden altijd gespeeld hebben. Aanvallend voetbal, creatief en met mooie spelers. Als je dat dan kunt combineren met resultaat, dan is dat het mooiste wat er is. Wij denken dat aanvallen de beste verdediging is. We spelen ook voor de fans en de supporters.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bosz-we-spelen-ook-supporters/