Bosz kijkt al uit naar volgend seizoen: “Stijgende lijn”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax wordt hoogstwaarschijnlijk geen kampioen. De Amsterdamse club zit nog wel in de Europa League. Het seizoen kan nog altijd afgesloten worden met een hoofdprijs, maar ook zonder een prijs kan er gesproken worden over een leerzaam seizoen. 

“Als ik ergens ga werken, is er altijd een fase waarin je de club en de spelers moet leren kennen en de spelers jou moeten leren kennen”, zegt Bosz tegen AjaxLife. “Mensen vragen altijd hoe lang dat nodig heeft, maar dat weet je dus niet. Maar bij Ajax heeft het wel langer geduurd dan dat ik in mijn hoofd had”, aldus de Ajax-coach. Volgend seizoen hoopt Bosz te oogsten. “Het huidige Ajax zal die punten thuis niet meer tegen die ploegen laten liggen. Wat betreft hebben we wel een ontwikkeling doorgemaakt. In onze speelwijze, spelers individueel en op de vraag welke spelers ik moet laten spelen. Daar is gelukkig een stijgende lijn in zichtbaar. Ons vertrekpunt ligt volgend seizoen veel hoger. Ik ken de spelers, zij kennen mij en de manier waarop ik wil spelen”, aldus de 53-jarige Apeldoorner.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/04/28/bosz-kijkt-al-uit-naar-volgend-seizoen-stijgende-lijn/

Gegevens

Tags: Interviews
Clubs: AFC Ajax