Prijzen seizoenskaarten minimaal gestegen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Goed nieuws voor de mensen die hun seizoenskaart willen verlengen of van plan zijn om er een aan te schaffen: de prijzen zijn niet verhoogd. Dat meldt Ajax via de officiële kanalen. De prijzen zijn wel geïndexeerd, hetgeen een stijging van 2,50 euro tot 7 euro betekent.

Vanaf vrijdag 10.00 uur staan alle reserveringen klaar in 'Mijn Ajax' en kunnen de SCC-houders hun kaart verlengen voor volgend seizoen. 'Met ingang van het nieuwe seizoen kunnen kinderen tot en met 13 jaar samen met hun ouders of verzorgers in het familievak plaatsnemen. De ideale omgeving voor jonge Ajacieden. Daarbij ontvangen zij in dit vak ook nog eens 50% kinderkorting', schrijft Ajax verder.

Tevens maakt Ajax melding van het gesprek dat gevoerd is over een no-show-systeem dat eventueel voor de F-side gaat gelden. Halverwege april zal de club daar meer informatie over geven. Klik hier voor meer informatie daarover.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/103838/prijzen-seizoenskaarten-minimaal-gestegen

Gegevens

Onderwerpen: F-side, Seizoenskaart
Clubs: AFC Ajax