Tete: “Heb nog niets van de club vernomen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kenny Tete heeft nog niks van Ajax vernomen wat betreft zijn contract. De rechtsback ligt nog tot medio 2018 vast, wat in Amsterdam een reden is om zijn contract te verlengen. “Als Ajax iets wil, hebben ze mijn nummer en dat van mijn zaakwaarnemer. Ik kan moeilijk zelf de club bellen of ik bij kan tekenen. Na vorig seizoen was er interesse van een paar goede clubs, maar ik wilde bij Ajax blijven. Ik vond dat destijds het beste voor mijn ontwikkeling. Daar had de clubleiding begrip voor en ze waren positief”, laat het 21-jarige talent weten aan Voetbal International.

“Ik was basisspeler en international van Oranje. Sindsdien heb ik niets meer vernomen van de clubleiding over mijn toekomst”, vervolgt hij. “Ik lees en hoor ook van alles. Dat ik weg zou willen, dat mijn zaakwaarnemer Mino Raiola daarmee bezig zou zijn, noem maar op. Daar moet ik om lachen, want het is onzin, het klopt totaal niet. De waarheid is dat ik niets van de club heb vernomen.”

Ajax heeft al wel contact opgenomen met André Onana. De uitblinker onder de lat bij Ajax heeft een contractaanbieding tot 2021 gekregen en beide partijen zullen binnenkort om de tafel gaan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/tete-nog-niets-club-vernomen/

Gegevens