“El Hamdaoui bleef tien minuten op het toilet zitten”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Frank de Boer en Mounir El Hamdaoui. Het was geen liefdesverhaal tussen de voormalige trainer van Ajax en de Marokkaanse spits. De Boer, die met Ajax 4 keer achter elkaar kampioen werd, kwam in zijn eerste seizoen als trainer van Ajax 1 in botsing met de nu 32-jarige El Hamdaoui.

El Hamdaoui werd een keer gepasseerd in de Champions League door De Boer en daar had de voormalige spits van AZ de grootst mogelijke moeite mee. De Marokkaan gooide zijn achterste tegen de krib met als gevolg een conflict dat tot uiting kwam via een toiletverhaal. “Een speler van Ajax, Mounir El Hamdaoui, bleef tijdens de rust tien minuten op het toilet zitten en gaf me vervolgens een grote mond”, zegt De Boer tegen de Daily Mail. “Je denkt: als ik nu niets doe, gaan ze met me spelen. Dat was het: oké, jij gaat eruit. Je wint met de groep of je verliest. Ze moeten je respecteren.” El Hamdaoui vertrok in 2012 bij Ajax en mislukte vervolgens bij Fiorentina en Málaga. Tegenwoordig vertoont hij zijn kunsten bij het roemruchte Al-Taawoun FC.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/02/23/el-hamdaoui-bleef-tien-minuten-op-het-toilet-zitten/