Gedreven Nouri: “Ik was niet verplicht om te spelen”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Abdelhak Nouri speelde gisteren met Jong Ajax tegen Almere City (6-3 winst). De 19-jarige middenvelder hoefde dat niet te doen, want de Ajacied moet nog altijd herstellen van enkele gebroken middenhandsbeentjes.

“Ik had weer zin om te voetballen. Ik was niet verplicht om te spelen. Ik kreeg de keuze of ik wilde meedoen vanwege mijn hand. Daar heb ik uiteindelijk wel voor gekozen. Het gaat beter, maar ik heb er nog wel last van”, zegt Nouri in gesprek met AjaxTV. “Je kan hierdoor niet honderd procent spelen, omdat je met alles rekening moet houden. In de duels, maar ook met het vallen en het sprinten. Ik moet nog twee weken met deze brace spelen”, aldus het talent. Nouri was wel tevreden met de prestatie van Jong Ajax, maar plaatst wel enkele kanttekeningen. “We speelden goed positiespel met het doel om daaruit kansen te creëren. Voor ons was het ook genieten. Het is wel jammer dat we het in de slotfase een beetje weggaven. Dat was zonde en vooral ongelukkig. Wij nemen natuurlijk ook best veel risico met ons spel”, zo besluit de jongeling die dit seizoen tot zeven officiële wedstrijden kwam in de hoofdmacht van Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/01/31/gedreven-nouri-ik-was-niet-verplicht-om-te-spelen/

Gegevens

Spelers: Abdelhak Nouri
Onderwerpen: Jong Ajax, Blessure
Tags: Interviews
Clubs: AFC Ajax