Perez: ‘Ajax heeft wel twintig spelers die presteren, dat missen ze bij Psv’

Bron: ajaxfanzone.nl

Kenneth Perez is momenteel actief als analist bij Fox Sports en de oud-Ajacied is onder de indruk van Ajax. De oud-voetballer is vooral verbaasd over het gemak waarmee de Ajacieden hun wedstrijden winnen en dat mist Psv, volgens Perez. De Eindhovenaren werden dinsdagavond met een 0-0 roemloos uitgeschakeld door FK Rostov, en zijn hiermee uitgeschakeld voor verdere deelname in Europa.

‘Ajax heeft gewoon een bizar goede vorm en dat zie je ook aan de reeks wedstrijden die ze winnen. Het maakt niet uit wie ze opstellen want ze presteren gewoon. Weet je hoe prettig dat is? Psv kan bijna geen acht spelers vinden die presteren, Ajax heeft er wel twintig. Tegen Panathinaikos winnen ze gewoon met een B-team en dat is echt niet omdat de Grieken er niet heel veel van kunnen. Afgelopen zondag tegen FC Groningen zag je het ook terug. Als Groningen één van de kansen had gemaakt was Ajax overgeschakeld en hadden ze die wedstrijd gewoon gewonnen, geen twijfel mogelijk’.

Bron: Fox Sports

Likes(93)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/12/07/perez-ajax-heeft-wel-twintig-spelers-die-presteren-dat-missen-ze-bij-psv/

Gegevens