Barcelona jaagt opnieuw op Sanchez en zet speler bovenaan verlanglijst

Bron: ajaxfanzone.nl

Davinson Sanchez tekende afgelopen zomer een contract bij Ajax terwijl hij ook op de radar stond van FC Barcelona. Die club laat echter weten dat men alsnog de Colombiaan wil contracteren en door een grote voorjaarsschoonmaak zou Sanchez perfect passen in de plannen van Barca, zo weet het Spaanse Sport te melden.

Bij Barcelona zijn spelers als Mascherano en Piqué niet aan hun beste seizoen bezig en dus wil de club zich richten op versterkingen. Daarbij heeft men Davinson Sanchez bovenaan de verlanglijst gezet. Afgelopen zomer toonde Barcelona ook al interesse in de Colombiaan maar die koos toen voor een vertrek naar Ajax en is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het elftal van Peter Bosz. Sport weet te melden dat Barcelona gebruik wil maken van de goede banden tussen beide clubs en niet zal schromen om met een flinke zak geld zich te gaan melden in Amsterdam.

Bron: Sport

 

Likes(11)Dislikes(106)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/11/30/barcelona-jaagt-opnieuw-op-sanchez-en-zet-speler-bovenaan-verlanglijst/

Gegevens

Onderwerpen: Transfers
Tags: Nieuws