Ajax o19 verliest oefenduel van Almere City

Ajax o19 heeft dinsdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Almere City met 1/2 verloren. In het team van Aron Winter deden overigens een aantal jonge Ajacieden mee om alvast te kunnen wennen aan het niveau. Het duel op de Toekomst kende een ruststand van 1-1. Nadat Almere City na een klein kwartier op voorsprong was gekomen trok El Idrissi de stand na 37 minuten gelijk uit een benutte strafschop. In de tweede helft wist Almere City nog een keer te scoren en dat was tevens de eindstand.

Opstelling: Van der Sar, Blöte, Matusiwa, Struijk, D. Gudelj (60. Kemper), Ter Heide, Flemming, Lang, Lopez (60. Sidoel), El Idrissi, M. de Wit (85. Antonucci)

Bron: Ajax.nl