Sánchez naar finale Copa Libertadores

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Davinson Sánchez heeft met Atlético Nacional de finale van de Copa Libertadores bereikt. De Colombiaanse club, waar de Ajax-aanwinst in de basis startte, won met 2-1 van São Paulo.

In eigen huis zag Atlético Nacional São Paulo eerst via Jonathan Calleri op voorsprong komen. Twee doelpunten van Miguel Borja zorgden er echter voor dat Nacional de wedstrijd winnend afsloot. De 20-jarige Sánchez speelde de hele wedstrijd mee. Na het toernooi zal hij zich pas gaan melden bij Ajax.

Vorige week werd de Braziliaanse club in Brazilië al met 0-2 verslagen. Zodoende gaat Nacional overtuigend door naar de finale van de Copa Libertadores. Het is voor het eerst deze eeuw dat Nacional zich weet te plaatsen voor de finale.  In 1995 was de laatste keer dat de Colombiaanse club zich wist te plaatsen voor de finale van de Zuid-Amerikaanse Champions League.

Komende vrijdag wordt de return van de andere halve finale gespeeld. Boca Juniors en Independiente Del Valle strijden voor de andere plek in de finale. De finale bestaat uit twee wedstrijden, die op 20 en 27 juli zullen worden afgewerkt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/sanchez-naar-finale-copa-libertadores/