Klaassen ook onder Bosz aanvoerder Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Davy Klaassen is ook komend seizoen de aanvoerder van Ajax. Dat heeft Peter Bosz donderdag bekend gemaakt. De middenvelder droeg het afgelopen jaar al de band en dat zal niet veranderen. 

Een jaar geleden nam Klaassen bij Ajax de band over van Niklas Moisander, die toen de deur achter zich dicht trok in Amsterdam. De blonde spelmaker ontpopte zich tot leider van het elftal. Hij hitste het elftal op, onderhield een goede band met de fans en wist precies wat hij moest zeggen.

De kans dat Bosz nog op zoek moet naar een andere aanvoerder is bovendien klein. Klaassen gaf al aan dat hij sowieso nog een seizoen bij Ajax blijft, ondanks dat bijvoorbeeld Napoli zeer concreet werd. Hij speelde tot dusver 130 wedstrijden, waarin hij 35 keer scoorde. 

'Ik ben pas anderhalve week met de groep samen, dus kan nog niet te diep ingaan op spelers individueel. Maar goede dingen moet je zeker niet veranderen als je ergens nieuw bent. Daarom zal Davy Klaassen ook komend seizoen aanvoerder zijn', was de korte reactie van Bosz.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97604/klaassen-ook-onder-bosz-aanvoerder-ajax