Ajax: ‘Saai spel niet de reden voor legere Arena’

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Er blijven dit seizoen veel stoeltjes leeg in de Amsterdam Arena. Volgens de Ajax-fans vanwege het oersaaie spel van de Ajacieden op het veld. Reden voor de club om een enquête te houden…en wat blijkt? Het spel is helemaal niet de reden waarom de Ajax-fans wegblijven!!

Dit waren de redenen:

Die dag geen tijd (15,7%)De griepepidemie (15,6%)Het late aanvangstijdstip van 16.45 uur (14,1%)Wintersportvakantie (9,7%)Kwaliteit/aantrekkelijkheid van het spel als reden gegeven (4,7%)Niet tevreden over zijn of haar plek in het stadion (2,7%)

“Het percentage seizoenkaarthouders dat dit jaar niet komt opdagen, wijkt niet of nauwelijks van vorig seizoen af. Er is dus geen sprake van een stijgende of dalende lijn”, aldus de enthousiaste woordvoerder van Ajax tegen De Telegraaf. De enquête werd overigens gehouden na de topper Ajax – AZ. “Overigens bleek het aantal no-shows hoger bij seizoenkaarten op naam van bedrijven dan bij particulieren.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/03/12/ajax-saai-spel-niet-de-reden-voor-legere-arena/

Gegevens

Tags: Nieuws