Bankzitter Jong Ajax doet het goed bij FC Twente

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Zakaria El Azzouzi werd door de trainers van Jong Ajax, Jaap Stam en Andries Ulderink, op de bank gezet. Nu staat de Ajax-huurling in de basis bij de eredivisieclub FC Twente.

“Ik ben hartstikke blij dat we de drie punten weer hebben. Sinds ik ben gekomen gaat het een stuk beter, ik ben daar blij mee. Ik weet niet hoe het hiervoor was, maar op dit moment is de spelersgroep heel close en gaat iedereen goed met elkaar om”, vertelt de 19-jarige El Azzouzi in gesprek met de NOS. De spits heeft een basisplaats en is ondertussen goed voor zeven wedstrijden en twee doelpunten en hij heeft het goed naar zijn zin in Enschede. “Er worden grappen gemaakt, maar er wordt ook serieus gewerkt. Ik denk dat dat nodig is in het team. Hoe ik er in sta en hoe ik het mee maak; ik voel die spelvreugde wel. Ik heb plezier in het spel en ik denk dat de meeste jongens dat ook hebben. Het is voor ons ook genieten. Op dit moment ben ik hartstikke blij bij FC Twente en hoe het allemaal gaat”, besluit El Azzouzi.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/02/28/bankzitter-jong-ajax-doet-het-goed-bij-fc-twente/