Ajax trekt faciliteiten Vak 410 de rest van het seizoen in

Bron: ajaxfanzone.nl

Naar aanleiding van de gebeurtenissen rondom de Klassieker van afgelopen zondag heeft de aanklager betaald voetbal een vooronderzoek ingesteld maar daar blijft het wat betreft Ajax niet bij. De club heeft Vak 410 een zware sanctie opgelegd waarbij er de rest van het seizoen geen gebruik meer mag worden gemaakt van de faciliteiten in het sfeervak.

Ajax stelt een dadergerichte aanpak te prefereren boven het opleggen van collectieve maatregelen. Maar als er nog een ernstig en grootschalig incident plaatsvindt, blijft het sfeervak leeg tijdens de twee thuisduels die hierop volgen. Tevens heeft Ajax per direct bepaald dat VAK 410 dus geen gebruik meer mag maken van het podium, geluidsinstallatie etc. Inmiddels heeft Ajax twintig personen op het oog die een stadionverbod tegemoet kunnen zien.  ‘Per direct zijn voor de rest van dit lopende seizoen alle faciliteiten van Vak 410 ingetrokken’, aldus het statement van het Ajax-bestuur.

Bron: Ajax.nl

Likes(142)Dislikes(54)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/02/12/ajax-trekt-faciliteiten-vak-410-de-rest-van-het-seizoen-in/

Gegevens

Tags: Nieuws