Boilesen: “Heb al vijf maanden niet met de trainer gesproken”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nicolai Boilesen komt dit seizoen niet meer aan spelen toe bij Ajax, maar over zijn situatie liet hij zich nauwelijks uit. Nu laat de Deen echter van zich horen, in een interview met Sport TV2, uit zijn vaderland. “Het verhaal ging dat geld de reden was, maar dat is niet zo. Ik heb nooit ergens uitleg voor gekregen, ook niet waarom ik niet bij Jong Ajax speel. Ik heb al vijf maanden niet met de trainer gesproken en heb van niemand binnen de club uitleg gehad”, aldus de verdediger.

Boilesen uit zijn ongenoegen over de gang van zaken: “Ik ken bijna alle mensen die voor de club werken, van de kantinemedewerksters tot de grasmeesters en de directeuren. Dan is het raar als de club je plotseling in de kou laat staan.”

“De laatste wedstrijd die ik voor Ajax speelde was in mei, het was de laatste wedstrijd van het seizoen en ik was aanvoerder. Dat was ik de tien wedstrijden daarvoor ook geweest, drie maanden later kwam ik aan het ontbijt met het team en kreeg ik te horen dat ik daar niet meer mocht zitten”, vervolgt hij.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/boilesen-5-maande-niet-trainer-gesproken/