Heitinga: ‘Ik wil in dat mooie stadion spelen, en dat gaat gebeuren ook’

Bron: ajaxfanzone.nl

De comeback van John Heitinga verloopt nog niet helemaal volgens plan en volgens verschillende media is de transfer van Heitinga onvoorstelbaar en begrijpt men niet dat de speler nog steeds genoegen neemt met een plek op de bank. Heitinga zelf is echter vastbesloten dat hij de plek op de bank straks kwijt is en dat trainer Frank de Boer niet meer om hem heen kan.

‘Ik wil nog voetballen, ik wil in dat mooie stadion spelen. Ik wil stralen en belangrijk zijn voor Ajax, niet alleen buiten het veld, maar ook binnen het veld en dat gaat ook gebeuren. Ik werk elke dag keihard en nu merk ik pas wat een impact het heeft als je een lange tijd niet op niveau hebt gespeeld. Ik train momenteel twee keer zo hard en ben ook vaak langer op de club te vinden, extra investeren in jezelf heet dat. Op deze manier wil ik niet aan stoppen denken en dat zal ook niet gebeuren. Alleen ik kan dat afdwingen, niemand anders kan dat’.

Bron: Goal.com

Likes(84)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/11/03/heitinga-ik-wil-in-dat-mooie-stadion-spelen-en-dat-gaat-gebeuren-ook/

Gegevens

Onderwerpen: Trainer, Doelpunt, Transfers
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer