Studio Voetbal positief over Ajacieden

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zondagavond werd er bij het programma Studio Voetbal positief gesproken over Ajacieden Jaïro Riedewald en Kenny Tete. Beide spelers maakten afgelopen week voor het eerst deel uit van de selectie van het Nederlands elftal. De ploeg van Danny Blind verloor de twee EK-kwalificatieduels tegen IJsland en Turkije.

Op de vraag wie er positief opviel in het duel tegen Turkije reageerde Pierre van Hooijdonk snel. “Riedewald. Dat vind ik echt een groot talent.” Ook Arno Vermeulen ziet wel iets in de verdediger. “Het is gewoon echt een goede voetballer. Dat is een jongen die voor het Nederlands elftal jarenlang een goede voetballer kan zijn. Hij is allround en het zit goed in zijn kop. Daar kunnen we nog veel lol aan beleven.”

Ook had Vermeulen een positief woordje over voor de andere Ajax-verdediger. “Kenny Tete heeft tegen Turkije de kans niet gehad, maar dat is ook een speler waar we als rechtsback jaren mee vooruit kunnen. Hij zou daar misschien wel langere tijd vast kunnen staan.” Ajax nieuws Ajax1.nl Studio Voetbal // < ![CDATA[(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});// ]]>

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/studio-voetbal-positief-ajacieden/