‘Als je nou je bek niet houdt, krijg je die keu in je reet’

Bron: ajaxfanzone.nl

Tscheu la Ling is sinds kort aangesteld als adviseur van de directie van Ajax en dat is volgens oud-spelers Dick Schoenaker en Piet Schrijvers niet voor niks. In gesprek met Metro laten beide oud-spelers hun licht schijnen op de aanstelling.

‘Johan heeft respect voor Tscheu en dat komt mede omdat hij in zaken zeer succesvol is de afgelopen jaren. Ik denk dat ze een klik met elkaar hebben en ze zitten op een lijn als ze over voetbal praten, en eerlijk gezegd had ik dat vroeger niet verwacht want toen lagen ze nogal eens overhoop met elkaar’, aldus Schoenaker. Piet Schrijvers kan het beamen dat beide heren vroeger nou niet bepaald op dezelfde hoogte zaten. ‘Johan altijd met zijn ‘zus en zo’ en daar reageerde Tscheu weer op. Maar de beroemde uitspraak van Tscheu richting Johan tijdens het biljarten vergeet ik nooit meer. ‘Als je nou je bek niet houdt, krijg je die keu in je reet’. Wij hadden in die tijd nooit gedacht dat deze twee nog ooit zouden samenwerken, maar zo zie je maar dat het raar kan lopen in het voetbal’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/18/als-je-nou-je-bek-niet-houdt-krijg-je-die-keu-in-je-reet/

Gegevens

Onderwerpen: Directie
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax