Ajax C1 heeft geen kind aan Heerenveen

Ajax C1 heeft dinsdag weinig moeite gehad met de leeftijdsgenoten van sc Heerenveen. De Amsterdammers kwamen na 25 minuten op 1-0, dankzij een treffer van Daishawn Redan, waarna de 2-0 van Richonel Margaret snel volgde. Na rust brandden de Ajacieden helemaal los, toen Giovanni de la Vega en nogmaals Margaret en Redan scoorden, 5-0.

De bezoekers deden later nog wat terug in de persoon van Sander van der Meer, maar verder dan 5-1 kwamen de Friezen niet meer. Door de winst van Ajax C1 komen de Amsterdammers op de tweede plaats in de competitie met twee punten achterstand op FC Utrecht C1. Ajax C1 heeft echter nog een wedstrijd tegoed.

Opstelling Ajax C1:Budel, Rier, Ekkelenkamp, Botman, Suleiman, Margaret, De la Vega, Maduro, Maddy, Redan en Baars.

Wissels: Meuwese, Dest, Nkansah, Jurrien Maduro en Llansana.

Scoreverloop:25. Redan 1-030. Margaret 2-047. De la Vega 3-048. Margaret 4-050. Redan 5-070. Van der Meer 5-1

Opstelling Ajax B1:De Lange, Hoogenhout, Dani de Wit, Bakker, Zeefuik, Sierhuis, Benninga, Mees de Wit, Nunnely, Lopez en Kluivert.