Verheijen: ‘Frank de Boer heeft onherstelbare schade aangericht’

Bron: ajaxfanzone.nl

Raymond Verheijen, periodiserings-goeroe van de Zeister trainingsleer, haalt ook maar eens hard uit naar Ajax en met name naar trainer Frank de Boer. Verheijen ergert zich aan de complete domheid momenteel in Amsterdam.

‘Verheijen kwam begin januari al met de vraagstelling welke idioot er verantwoordelijk voor was dat Ajax in Qatar twaalf dagen op rij, en meestal twee keer per dag, een zware training voorschotelde aan de selectie. De selectie zou hierdoor overtraind zijn en na de wedstrijd tegen Vitesse lijkt Verheijen zijn gelijk te halen.

‘Met deze manier van werken heeft De Boer ervoor gezorgd dat zijn spelers structureel oververmoeid zijn. Hij heeft schade aangericht die niet meer te herstellen is. Het heeft niks met fitheid te maken maar met frisheid. Gaan ze nu nog harder trainen dan maak je het alleen maar erger. Als ik dan zondag wijsneus Mario Been op de televisie zie zakt mijn broek af. De zogenaamde analyticus merkt op dat Ajax niet fit lijkt en wellicht harder moet trainen. Hoe dom kun je zijn, echt niet te geloven’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/02/02/verheijen-frank-de-boer-heeft-onherstelbare-schade-aangericht/

Gegevens

Spelers: Frank de Boer
Onderwerpen: Selectie, Trainer, Training, Blessure
Tags: Nieuws
Clubs: Vitesse, AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer