Jong Ajax wint oefenduel met Zouaven

Scoreverloop:Danny Bakker 0-1, Sam Hendriks 0-2, Sam Hendriks 0-3, Damil Dankerlui 0-4.

Opstelling Jong Ajax:Norbert Alblas; Tom Noordhoff (46. James Efmorfidis), Damian van Bruggen, Robert van Koesveld, Django Warmerdam, Ilan Boccara, Damil Dankerlui, Danny Bakker, Sam Hendriks, Milan Vissie, Gino Dekker (60. Ashraf El Mahdioui).

Ondanks de ruime overwinning was trainer Andries Ulderink niet tevreden over hetgeen zijn ploeg liet zien in de oefenwedstrijd. 'We speelden in een veel te laag tempo om de tegenstander helemaal kapot te spelen. In de tweede helft werd ons spel iets beter. Vooral in de laatste 20, 25 minuten kregen we een aantal dotten van kansen. We speelden het toen helaas niet goed uit, waardoor de teller op vier bleef staan.'

(Foto: Black Bath Towel Photographers)

Nog geen lid van onze Facebook pagina? Like ons hier en mis niets!