Ajax A1 ruim langs Brabant United

Ajax kwam al na negen minuten spelen op voorsprong via Ashraf El Mahdioui. Na de vroege voorsprong bleef Ajax domineren, maar tot kansen leidde het nauwelijks. Na een half uur spelen kreeg Vince Gino Dekker met een goede actie de bal bij Adham El Idrissi, die zo de 0-2 kon maken. Kort voor rust moest doelman Stan van Bladeren nog wel een keer ingrijpen, maar uiteindelijk gingen de ploegen rusten met een 0-2 tussenstand.

Na rust was Ajax opnieuw de bovenliggende partij, hoewel Van Bladeren met een aantal goede reddingen zijn ploeg een aantal keer op de been hield. Pas tien minuten voor tijd breidde Ajax de score verder uit. Eerst was er El Idrissi met zijn tweede van de middag. Tien minuten later Abdelhak Nouri met een prachtige pass op Pelle Clement, die de eindstand op 0-4 bepaalde.

Brabant United - Ajax A1 0-4

Opstelling Ajax A1: Van Bladeren, Dankerlui, Lartey, Bergsma, Savastano, Vissers, El Mahdioui, Cerny, Clement, El Idrissi en DekkerWissels Ajax A1: Groothuizen, Nouri, Walian en Sno

Doelpunten:0-1 09' El Mahdioui0-2 33' El Idrissi0-3 80' El Idrissi0-4 90' Clement