Ajax sluit volledig vak bij ernstige incidenten

Bron: ajax1.nl

Ajax neemt flinke maatregelen om de supporters te behoeden van grootschalige incidenten. De Ajax-directie heeft besloten om een aantal regels in te stellen die betrekking hebben op ernstige incidenten bij thuis- en uitwedstrijden. Daarnaast wordt het sfeerbudget voor het komende halfjaar gehalveerd.

Het beleid van Ajax streeft er in principe naar om maatregelen te nemen tegen individuele daders van incidenten. Bij een grootschalig ernstig incident, dit ter beoordeling door de Ajax-directie, zullen er andere consequenties volgen. Als er ongeregeldheden zijn bij een thuiswedstrijd, dan zal er voor de daaropvolgende vijf thuiswedstrijden de toegang ontzegd worden aan alle supporters uit het vak waar het incident aan toe te rekenen is. Bij uitwedstrijden zullen supporters van Ajax zich in de daaropvolgende vijf uitwedstrijden niet mogen vertonen in het uitvak.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-sluit-volledig-vak-bij-ernstige-incidenten/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ajax-sluit-volledig-vak-bij-ernstige-incidenten