WK Voetbal 2014: Vermoedelijke Opstelling Spanje tegen Nederlands Elftal

Bron: www.nieuwslog.nl

Eerder maakte we al de verwachte opstelling van Oranje bekend, en nu kunnen we ook de verwachten opstelling van het Spaanse Elftal presenten.

Bondscoach Vicente del Bosque heeft de beschikking over een brede selectie met spelers die louter bij topclubs spelen. Wat opvalt is dat Del Bosque vooral terug grijpt naar ervaren krachten, terwijl het Nederlands Elftal het meer moet hebben van jong talent. Spanje zal de wedstrijd dan ook aantreden met bijna hetzelfde elftal als de verloren WK-finale van 2010, terwijl Nederland slechts 4 spelers van 4 jaar gereden zal opstellen.

Spanje speelt waarschijnlijk met Andrés Iniesta als aanvallende middenvelder op de linker vleugel, terwijl middenvelder Cesc Fàbregas als vooruitgeschoven middenvelder vlak achter de aanval zal staan. Aan de rechterkant van de aanval is het nog niet helemaal zeker of David Silva of Pedro zal gaan spelen.De vermoedelijke opstelling van Spanje is als volgt:

Keeper:Iker Casillas

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1236696-wk-voetbal-2014-vermoedelijke-opstelling-spanje-tegen-nederlands-elftal/