De Boer wil routinier Poulsen behouden

Bron: www.vi.nl

Frank de Boer heeft Christian Poulsen gevraagd of hij open staat voor een extra seizoen bij Ajax. De huidige verbintenis van de 34-jarige middenvelder loopt na dit seizoen af.

Poulsen eiste in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (3-2 winst) een hoofdrol voor zich op. De gelegenheidsaanvoerder maakte zijn eerste doelpunt in Amsterdamse dienst en leverde een geweldige assist af bij de 3-1 van Thulani Serero.

De Boer hoopt dat de voorbeeldige prof wil bijtekenen bij Ajax. 'Ik heb hem dat gevraagd', zei de Ajax-trainer. 'Maar ik heb nog geen antwoord gekregen.'

De Boer had lovende woorden over voor Poulsen: 'Hij kan niet alleen hard werken, maar ook goed voetballen. Daley Blind is op die positie mijn eerste keus, maar Poulsen komt echt wel aan zijn wedstrijden. Hij is een echte prof, die ik er graag bij heb.'

Van contractonderhandelingen tussen Poulsen en Ajax is vooralsnog geen sprake. De Deense routinier gaat na afloop van het seizoen met de Amsterdamse club om de tafel zitten om zijn sportieve toekomst te bespreken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/de-boer-wil-routinier-poulsen-behouden.htm