Informatie kaartverkoop PEC Zwolle-uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Hopelijk valt er in Zwolle ook weer genoeg te juichen!© De Brouwer

Het zijn dure tijden voor Ajacieden die graag uitwedstrijden bezoeken. Gelukkig vormt PEC Zwolle een uitzondering op deze regel! Een kaartje voor het uitvak in het IJsseldelta Stadion kost slechts ruim een tientje.

Dit was vorig seizoen ook al het geval en PEC heeft besloten wederom alle 500 Ajacieden de combikorting toe te kennen. Er is namelijk sprake van een verplichte auto/buscombi. Omdat er feitelijk restrictie zit aan de vrijheid van iedere fan, krijgen we korting.

Het omwisselen gebeurt naast de ingang van het uitvak. Toegang tot de parkeerplaats van het uitvak krijgen echter alleen supporters die zich per auto of bus melden. Geen compleet vrij vervoer dus, maar dit is best te doen. Zeker als de prijs voor een kaartje slechts 12,27 euro bedraagt.

De kaartverkoop voor Ajacieden met voorrang is inmiddels gestart, zaterdag 1 februari is de trekking van de grote loterij voor de overige uitkaarthouders. Helaas zijn er slechts 500 kaarten beschikbaar, maar met een beetje mazzel hebben we eenmaal ter plekke in het bezoekersvak wel wifi.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15074

Gegevens

Onderwerpen: Kaartverkoop, Supporters
Clubs: PEC Zwolle