Champions League: AC Milan kansloos op bezoek bij FC Barcelona (6 november 2013)

Bron: www.nieuwslog.nl

Een wedstrijd tussen FC Barcelona en AC Milan lijkt op het eerste gezicht een spannende wedstrijd te kunnen worden, maar afgaande op de noteringen bij het sportsbook van Unibet blijkt dat FC Barcelona de torenhoge favoriet is, en dat AC Milan eigenlijk geen schijn van kans heeft.

De notering van een overwinning van Barcelona is bij Unibet 1.22, terwijl AC Milan slechts genoteerd staat op 13.00. Bij noteringen is het zo dat het team met de laagste notering favoriet is.

Vorige maand werd het in Milan nog 1-1, maar nu FC Barcelona thuis speelt is de verwachting toch dat ze makkelijk moeten gaan winnen.

Wellicht dat ook het onderlinge resultaat mee telt, van de afgelopen 7 ontmoetingen tussen FC Barcelona en AC Milan in Camp Nou won AC Milan slechts 1 keer, terwijl Barca vier keer won. D vorige keer dat de twee teams tegenover elkaar stonden in Camp Nou was op 12 maart, toen won Barça met 4-0.

Daarnaast is AC Milan niet lekker bezig in de Italiaanse competitie, sinds de vorige Champions League wedstrijd heeft Milan twee keer verloren, en 1 keer gelijk gespeeld.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1235139-champions-league-ac-milan-kansloos-op-bezoek-bij-fc-barcelona-6-november-2013/