De Boer: “ASWH kan het ons lastig maken”

Bron: ajax1.nl

Dinsdagavond ontmoet Ajax amateurclub ASWH in de Amsterdam ArenA. In principe moet zo’n bekerwedstrijd geen problemen opleveren. Maar het ging wel vaker mis met Nederlandse topclubs in het bekertoernooi. Voor Frank de Boer is het duel dus geen reden om lekker rustig aan te doen. “Normaal gesproken zou dit een wedstrijd moeten zijn waarin je vertrouwen kan opkrikken,” zei De Boer op Ajax.nl.

Maar met minimale inzet gaat Ajax niet winnen, denkt de trainer. “Je mag ASWH niet onderschatten. Het zijn bijna allemaal oud-profs en als je niet honderd procent geconcentreerd zijn, dan kunnen zij meekomen,” blikte hij vooruit. De club uit Hendrik-Ido-Ambacht speelt momenteel in de hoofdklasse B, de op een na hoogste amateur competitie van Nederland. “Er zit veel voetbalgogme bij die ploeg en daarmee kunnen ze het ons lastig maken.”

Het duel tegen ASWH begint dinsdagavond om 18.45 uur en is live te zien op FOX Sports. Voor de niet-abonnees: uiteraard doen ook wij verslag van het duel via onze website en Twitter.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-aswh-kan-het-ons-lastig-maken/

Gegevens