Fotoverslag Ajax

Net bijgekomen van het tripje naar Glasgow wacht nr. 18 uit de competitie; RKC Waalwijk. En dan denk je dit kan wel eens een lekker avondje worden om aan het zelfvertrouwen te werken. Niets is minder waar. RKC kwam naar de hoofdstad voor een punt en ze gingen er nog mee weg ook.Vanavond in ons huis ...... is RKC Waalwijk de tegenstanderOns Aller Ajax warmt zich opRKC kwam voor een puntVak 410 is er klaar voorEven voorstellen en we kunnen beginnenHeel Waalwijk is leeggelopenEerste helft niet veel kansenMet 0-0 de rust inIn de rust schieten op een doel, ook daar werd weinig mee gescoordTweede helft net zoveel kansenSchne werd al snel gewisseld voor Van RhijnNog 15 minuten en nog steeds 0-0via links ...via rechts ...ze komen maar niet door de gele muur0-0 de eindstand En dan weet je dat dit weer hele dure punten zijnEen bedankje naar de steun van Zuid mag best wel hoor boysWe gaan de kater maar weer verdrinkenDinsdag tenslotte voor de beker tegen de amateurs van ASWH.Misschien dat ze dan aan de vorm en aan het zelfvertrouwen kunnen werken.