Europa League: Dinamo Zagreb – PSV Eindhoven (24 oktober 2013)

Bron: www.nieuwslog.nl

Ook al is Groep B in de Europa League niet de meest zware, PSV heeft het tot nu toe nog niet heel eenvoudig gehad. Thuis werd opvallend genoeg verloren van het Bulgaarse PFC Ludogorets Razgrad en daarmee was de stemming meteen terneergeslagen. PSV stelde wel direct orde op zaken door op bezoek bij Chernomorets Odessa met 0-2 te winnen. Nu staat er wederom een uitduel voor PSV voor de deur, en dan wel bij Dinamo Zagreb; niet de meest eenvoudig. Kan PSV er drie punten uit slepen?

Zoals je wellicht weet, gingen er deze zomer enkele topspelers weg bij de Eindhovenaren. Zo vertrokken Jeremain Lens en Dries Mertens. Hier stond tegenover dat enkele goedkope spelers (Stijn Schaars, Karim Rekik) konden worden aangetrokken, terwijl ook Adam Maher voor miljoenen overkwam van AZ. PSV staat momenteel tweede in de Eredivisie, een punt achter koploper Twente. In Groep B van de Europa League staat het dankzij haar gebalanceerde doelsaldo tweede, maar een nederlaag is momenteel alles behalve gewenst.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1234932-europa-league-dinamo-zagreb-psv-eindhoven-24-oktober-2013/