Fischer: “Ik had mijn schoen niet meer aan”

Bron: ajax1.nl

Viktor Fischer vindt, net als scheidsrechter Björn Kuipers, dat de strafschop die Ajax kreeg terecht was. De Ajacied werd in de eerste helft aangetikt door Ruud Vormer en viel voor het doel van Feyenoord. “Er was gewoon contact. Ik vond het een penalty”, vertelt Fischer tegenover de NOS. “Ik had mijn schoen niet meer aan, dus als hij mij gevoeld heeft of niet, mijn schoen was niet meer aan mijn voet.”

Fischer vond dat er de eerste helft aan Ajax’ zijde goed voetbal werd gespeeld. “Eigenlijk was het een wake-up call voor ons, dat hun hadden gescoord zo vroeg in de wedstrijd. Daarna hebben we het helemaal onder controle gehad de eerste helft. Ik voelde dat we terug zouden komen.”

Echter was Fischer, net zoals ieder ander, ontevreden over de tweede speelhelft. “De tweede helft was minder goed natuurlijk, bij hun ook vond ik. Het was een beetje chaotisch eigenlijk”, daarmee doelde Fischer op het slordige balverlies en combinaties die mislukten. “Uiteindelijk werd het een vechtpartij en zijn we sterk geweest vandaag.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/fischer-ik-had-mijn-schoen-niet-meer-aan/