AJAX wint laatste poulewedstrijd op de Copa

Bron: www.afca.nl

AJAX A1 heeft de laatste poulewedstrijd gedaan wat het moest doen: winnen van Chelsea Ghana. De teller stopte uiteindelijk op 4-0 tegen de fysiek sterke Ghanezen.

De Amsterdammers werden in het zadel geholpen door een gemakkelijk gegeven strafschop nadat Höner naar de grond werd gewerkt in het strafschopgebied. Chelsea Ghana liet zichzelf door de tegenvaller uit de wedstrijd halen door meer op te vallen in het mekkeren richting de scheidsrechter, dan goed voetbal op de mat te leggen.

AJAX bleef onverstoorbaar en zonder zelf goed te voetballen, liep de ploeg uit naar een eenvoudige 4-0 zege. Doordat AJAX Cape Town z’n laatste duel tegen Borussia gelijkspeelde is AJAX Amsterdam uitgeschakeld voor de halve finale en speelt het morgen tegen Spurs om de 5e/6e plaats.

Score:10’ Van Kessel 1-014’ Gravenberch 2-040’ Höner 3-041’ Van Kessel 4-0

Opstelling Ajax: Bijl; Tete (25. Van den Boomen), Gravenberch, Bazoer, Kuipers; Busse (35. De Bondt), El Hasnaoui (25. Martina), Anderson; Menig (35. Noordhoff), Van Kessel en Höner.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/ajax-wint-laatste-poulewedstrijd-op-de-copa/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ajax-wint-laatste-poulewedstrijd-op-de-copa

Gegevens

Onderwerpen: Scheidsrechter, Penalty
Tags: Nieuws
Clubs: Chelsea, AFC Ajax