Overmars is niet zachtzinnig voor Ajax Cape Town

Bron: ajax1.nl

Het blijft een rommeltje bij Ajax Cape Town, de Afrikaanse satellietclub van Ajax. Niet alleen zijn de prestaties van de club ondermaats, de ploeg staat voorlaatste met drie punten voorsprong op de rode lantaarn, maar ook het vertrek van trainer Jan Versleijen schoot in het verkeerde Amsterdamse keelgat. Marc Overmars reageert fel in De Telegraaf.

“Ze lijken in Zuid-Afrika vergeten dat wij 51 procent van de aandelen hebben”, laat Overmars weten. Versleijen stapte op nadat hij in de media moest vernemen dat Muhsin Ertugral buiten Ajax en hem om was aangesteld als technisch directeur. “Als Ajax Cape Town vervolgens zonder overleg een functie creëert en die technisch directeur boven de trainer komt te staan, hebben ze echt een probleem. En daar zijn we niet zachtzinnig in.”

De situatie rondom Versleijen kan wel eens de druppel zijn die de emmer doet overlopen. Overmars spreekt namelijk uit dat een samenwerking ten einde kan komen. “De komende maanden gaan we ons over deze situatie buigen. Er zijn meerdere opties. Als stoppen geld kost, maakt dat ook niet uit.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/overmars-is-niet-zachtzinnig-voor-ajax-cape-town/