Poulsen: “Ik geniet bij Ajax”

Bron: ajax1.nl

Ajax beschikt in de persoon van Christian Poulsen over een zeer ervaren middenvelder. De Deense middenvelder heeft met Ajax zijn zevende club gevonden. Opvallend is dat Poulsen ook in zeven verschillende competities heeft gespeeld. De 92-voudig Deens international beschikt dus over een behoorlijke rugzak met ervaring, die hij graag deelt met zijn jonge teamgenoten.

“Ik geniet er echt van om omringd te zijn door jonge spelers. Het is ook leuk om te zien hoe zij zich ontwikkelen. Of ik me verantwoordelijk voel voor ze? Misschien wel een beetje, maar ik geniet vooral van het voetbal en de dagelijkse trainingen van de coaches. Een paar jaar geleden voelde het voetbal vaak als werk, maar nu is het plezier helemaal terug”, aldus Poulsen tegenover Sp!ts.

“”Het meeste plezier beleefde ik in mijn tijd in Spanje bij Sevilla. We hadden een heel goed team en wonnen veel prijzen”, vervolgde Poulsen. De UEFA Cup, de Spaanse beker, de Europese Supercup en de Spaanse Supercup. Daar heb ik hele goede herinneringen aan. En Sevilla is natuurlijk ook een heerlijke stad om te wonen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/poulsen-ik-geniet-bij-ajax/