Boerrigter: ‘Ik weet dat ik een goede speler ben’

Bron: ajax1.nl

Derk Boerrigter kende een teleurstellende start van het nieuwe seizoen. Naast de blessureproblemen van de speler verkeerd de linksbuiten van Ajax in een vormcrisis. Volgens Boerrigter is er echter nog geen reden tot paniek.

“Ik werk keihard. Dat is het enige dat ik kan doen”, zegt Boerrigter in Nusport. “Ik weet ook wat ik kan en dat ik gewoon een goede speler ben. Dat heb ik bewezen. Alleen sta ik nu nog op nul.” Doorzetten doet Boerrigter wel. “Maar bij mij lukt ook niet alles. Ik probeer het in elk geval en dat kun je me niet kwalijk nemen.”

De Ajacied hoopt dat hij meer ballen krijgt waardoor hij meer één tegen één komt te staan. “Het komt te weinig voor dat ik ballen krijg waardoor ik meteen één tegen één kom te staan. In die situaties ligt mijn kracht. Als ik dan snelheid kan maken, kan ik heel gevaarlijk zijn. Ik heb het een tijdje geleden al aangeven bij Frank de Boer. Ik word soms veel te weinig in het spel betrokken. Daar wordt aan gewerkt, we zijn nog lang niet uitgeleerd met z’n allen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/boerrigter-ik-weet-dat-ik-een-goede-speler-ben/

Gegevens