Dortmund levert AJAX jodenstreek

Bron: www.afca.nl

Even leek het erop dat de eerste wedstrijd in de Champions League voor uitsupporters qua uitzicht geweldig zou worden. Gisteren werd bekend dat Dortmund de 1e ring achter het doel tegenover de beroemde Süd  tribune aan AJAX supporters had toegewezen. Ruim 3000 supporters zouden het stadion in Duitsland kunnen laten trillen vanaf de 1e ring. De afvaardiging van AJAX ging natuurlijk graag akkoord met deze uitspraak.

Vandaag blijkt de wereld er compleet anders uit te zien.  In plaats van de 1e ring achter het doel heeft Dortmund alsnog besloten om AJAX-supporters de 2e ring in de hoek toe te bedelen. Een bijzonder steile tribune met een uitzicht dat veel minder is. Dortmund komt een gemaakte afspraak niet na en naait ons als supporters er flink bij. De redenen die Dortmund aandragen zijn te lachwekkend voor woorden. Er zouden al zo’n 2000 kaarten zijn verkocht en men weet niet aan wie. Terugvragen van de kaarten zou te ingewikkeld worden.

Het blijven dus Duitsers die weer in de laatste minuut scoren….

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/dortmund-levert-ajax-jodenstreek/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dortmund-levert-ajax-jodenstreek

Gegevens