Assaidi: “Berichten over 1,6 miljoen zijn onzin”

Bron: ajax1.nl

Assaidi hoopt alsnog zijn carrière voort te zetten bij Ajax. De Marokkaan zegt dat de geruchten dat hij 1,6 miljoen per jaar wil gaan verdienen onzin zijn en dat zijn zaakwaarnemer nog steeds bezig is met alleen Ajax.

“Al die verhalen, er klopt niets van. Ik weet toch wat er in Nederland en in het buitenland wordt verdiend. Voor het geld doe ik het niet. Mijn zaakwaarnemer is bezig met Ajax. Ik hoop dat ze eruit komen. Ik wil nog steeds naar Amsterdam”, aldus Assaidi in het AD.  Hij laat ook nog weten dat hij niet voor het geld komt: “Als ik voor het geld had gekozen, was ik wel naar het buitenland gegaan.”

Hoewel de afgelopen dagen de berichten over Assaidi en Ajax niet al te positief waren hoopt de speler van Heerenveen alsnog naar Amsterdam te kunnen gaan. Hij schuift zijn liefde voor de club niet onder stoelen of banken.  “Ik wil niet naar het buitenland, maar bij mijn familie in Amsterdam blijven. Ik heb nooit een geheim gemaakt van mijn wens om voor Ajax te voetballen en nog steeds hoop ik dat het doorgaat.”

Foto: VI Images

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/assaidi-berichten-over-16-miljoen-zijn-onzin/