Sterren stralen…ehh…niet…

Bron: www.afca.nl

Bij de meeste seizoenskaarthouders zal ie inmiddels binnen zijn: de jaarlijkse bedankbrief namens Ajax voor het wederom aanschaffen van een nieuwe scc. Vroeg in het voorjaar al afgeschreven van je bankrekening, en zo laat mogelijk pas op je deurmat, maar dat terzijde… Ook dit keer gaat de brief vergezeld van een aardige geste waarmee de dank min of meer tastbaar gemaakt wordt. Die dank zien we overigens liever uitgedrukt in wezenlijk voordeel voor scc-houders bij de aanschaf voor CL- en Amstelcup-tickets. Maar aangezien een gegeven paard niet in de bek gescheten mag worden, wordt ieder aardigheidje dankbaar aanvaard.

Ditmaal een mooi seizoenskaart-hoesje waarin de drie sterren die op de scc staan afgebeeld, volgens de brief waar het kwijl vanaf druipt,  ”nog mooier tot uiting zullen komen”…Dat geldt echter slechts voor een deel van de ontvangers. Het andere deel zal die sterren er zelf op de juiste plaats in moeten knippen, want bij hen blijven de sterren in het hoesje onzichtbaar, hoe je de kaart ook wendt of keert. Helaas, alweer een fantastische flater van de afdeling Van der Aat.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/sterren-stralen-ehh-niet/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sterren-stralen-ehh-niet

Gegevens

Onderwerpen: RVC, Seizoenskaart
Tags: aat, Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Bestuursleden: Henri van der Aat