Journalistiek van AT5 als voorwaarde voor Endlösung van supporters

Bron: www.afca.nl

Dat journalisten graag bukken om een zeepje op te rapen in de douche van het politiebureau is algemeen bekend. Dat de journalisten bij AT5 van het niveautje Windesheim zijn, is ook geen verrassing. Aan ons de taak om daar nu weer even fijn op te wijzen.

Wij berichtten gisteren al over de talloze onschuldige supporters die nu al ruim 2 jaar onnodig achterna worden gezeten door politie en justitie. Politie en justitie die middels vuile spelletjes en list en bedrog proberen om deze supporters een oor aan te naaien. Wanneer je de publieke opinie ten opzichte van voetbalsupporters bekijkt dan lijkt het alsof het anderen niets uitmaakt wat er met onschuldige supporters gebeurt. Diezelfde publieke opinie die dramatisch wordt beïnvloedt door het aftands uitziende en uitgemergelde journalistengilde.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/journalistiek-van-at5-als-voorwaarde-voor-endlosung-van-supporters/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=journalistiek-van-at5-als-voorwaarde-voor-endlosung-van-supporters

Gegevens

Onderwerpen: AT5, Supporters
Tags: Juridisch, Nieuws