Daar gaan we weer…

Bron: www.afca.nl

En daar gaan we weer… Niet al te lang geleden is het kabinet gevallen, waardoor alle partijen nu weer zieltjes en stemmen proberen te winnen voor de volgende verkiezingen. En wie zijn er dan altijd een dankbaar onderwerp? Inderdaad, wij de voetbalsupporters.

Wij lijken inmiddels wel staatsvijand nummer 1 te zijn. Bij de eerste zes punten die naar buiten kwamen n.a.v. het zogenaamde Kunduzakkoord zat bijvoorbeeld het punt dat betaald voetbalclubs zelf moeten gaan opdraaien voor de kosten van politie-inzet tijdens ongeregeldheden bij wedstrijden. Wie er gaat opdraaien voor de kosten bij bijvoorbeeld krakersrellen werd niet vermeld. Maar dat zal wel niet zo lekker scoren bij het stemvee. Het politieke voorstel houdt dus ook in clubs voor de kosten moeten gaan opdraaien als de rellen uitgelokt worden door de politie zelf. Dat de helden in het blauw regelmatig de oorzaak van ongeregeldheden zijn, weten wij allang.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/daar-gaan-we-weer/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=daar-gaan-we-weer

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax