Valencia staakt onderhandelingen met Ajax

Bron: ajax1.nl

Valencia heeft weer een aantal pogingen gedaan om Gregory Van der Wiel los te weken, maar Ajax wil hem niet voor minder dan acht miljoen euro laten gaan. De Spaanse club heeft om die reden het bijltje er bij neer gegooid.

Recentelijk is er weer enkele keren vanuit Valencia naar Amsterdam gebeld in de hoop dat de vraagprijs zou dalen, maar Ajax houdt vast. De Amsterdammers begonnen vorig jaar met een vraagprijs van twaalf miljoen euro en zijn gezakt naar acht, maar lager wil Ajax niet gaan, tot grote frustratie van Valencia.

Van der Wiel is al persoonlijk akkoord met de Spanjaarden over een contract van vijf seizoenen, maar dat lijkt een utopie te worden gezien de woorden van sportief directeur Braulio Vazquez: ‘Gezien de starre houding van Ajax omtrent de vraagprijs, zien wij af van verdere onderhandelingen.’

Chelsea lachende ‘tweede’?Door het afhaken van Valencia lijkt Chelsea nu de beste papieren te hebben om Van der Wiel los te weken. De Engelsen lijken niet te struikelen over de vraagprijs en Talk Sport meldt dan ook dat de club van Abramovich zeer geïnteresseerd is.

Tekst: AjaxShowtime

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/valencia-staakt-onderhandelingen-met-ajax/