“El Hamdaoui professioneel”

Bron: ajax1.nl

Mounir El Hamdaoui laat zich niet kennen. De aanvaller van Ajax die zijn transfer naar Fiorentina op het laatste moment zag mislukken, wilde woensdag al alle frustraties van zich af trainen.

Maar een fiks vertraagde vlucht vanuit Florence doorkruiste zijn plannen. Gisteren meldde El Hamdaoui zich alsnog op sportpark De Toekomst. “Hij kwam binnen, zei goedemorgen en ging over tot de orde van de dag”, vertelde Jong Ajax-trainer Gery Vink, die op het punt staat zijn contract te verlengen. “Ik vind Mounir zeer professioneel.”

“Hij heeft gewoon meegedaan. Sterker nog, hij trainde uitstekend. Misschien wordt er wel eens een andere indruk gewekt, maar Mounir heeft echt liefde voor het voetbal en heeft tijdens de trainingen altijd honderd procent inzet.”

De trainer van Jong Ajax heeft geen mening over het afketsen van de deal. “Het verhaal heeft twee kanten. Het enige dat ik kan zeggen, is dat het voor beide partijen beter was geweest als Mounir naar Fiorentina was gegaan. Ik had het hem ook erg gegund. Ik gun iedereen het allerbeste en zeker mensen die hun best doen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/el-hamdaoui-professioneel/