Sulejmani ontevreden over het publiek

Bron: ajax1.nl

Ajax won vanmiddag tegen ADO Den Haag met 4-0. Voor Sulejmani was het niet zo’n leuke middag. In de tweede helft kreeg hij veel fluitconcerten om zijn oren en dat zorgde voor enige irritatie aan zijn kant: ”Ik ben niet blij met de reacties vanuit het publiek.”

”4-0 is een goed resultaat voor ons. Toch vond ik het jammer dat het publiek mij uitfloot. Ik probeer altijd mijn best te doen, maar dit was gewoon niet mijn dag. Het hoort er allemaal bij in het voetbal en het is de mening van het publiek, maar voor mij is het belangrijkste dat Ajax vandaag heeft gewonnen”, aldus de Serviër.

Toen Sulejmani nog keihard werd uitgeloten, scoorde hij wel de 4-0: ”Ik moet sterk blijven en ik weet wat ik kan. Ik ben erg blij dat ik na de fluitconcerten heb kunnen scoren voor Ajax.”

Sulejmani vond dat het geen lastige wedstrijd was voor Ajax: ”Na de 2-0 zijn wij ons eigen spelletjes blijven spelen. Wij hebben wel teveel kansen gemist. Wij hadden meer geconcentreerd moeten blijven spelen en beter moeten zijn in het afronden. In de eerste helft hadden wij meer moeten scoren.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/sulejmani/