IFK Goteborg meldt zich voor Rasmus Lindgren

Bron: ajax.nieuwslog.nl

De wegen van Ajax en Rasmus Lindgren zullen binnen afzienbare tijd scheiden. Ondanks een contract tot 2012, mag de middenvelder deze zomer al transfervrij vertrekken. Diverse clubs toonden direct belangstelling, een delegatie van het Zweedse IFK Göteborg heeft zich zelfs al in Amsterdam gemeld.

Lindgren speelde tot nu toe twee periodes bij Ajax, maar hij groeide nooit uit tot een vaste waarde. Ook dit seizoen moest hij voornamelijk als invaller opdraven. “De club heeft aangegeven dat ik geen nieuw contract zal krijgen, want er wordt alleen geïnvesteerd in jongere spelers. Het is dus mogelijk dat ik vertrek. Als er zich een mooie kans voordoet dan sta ik daarvoor open.”

Zijn zaakwaarnemer Sören Lerby bevestigt dat Lindgren reeds met Göteborg heeft gesproken. “Ze hebben de plannen van IFK Göteborg voor de komende jaren uiteengezet. Het is lang geleden dat Rasmus in Zweden speelde en het is voor hem goed om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden.”

OPROEP: ECHTE AJACIED? KIIK DAN HIER!

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114092/IFK_Goteborg_meldt_zich_voor_Rasmus_Lindgren.html

Gegevens

Spelers: Rasmus Lindgren
Onderwerpen: Zaakwaarnemer, Transfers
Clubs: AFC Ajax
Zaakwaarnemers: Søren Lerby