Van der Heijden: “Ik heb veel geleerd”

Bron: ajax1.nl

Jan-Arie van der Heijden gaat in de voorbereiding op volgend seizoen voor zijn kans bij Ajax. De middenvelder rekent niet op een basisplaats, maar wil wel bewijzen dat hij bij Willem II stappen heeft gemaakt.

De middenvelder heeft al een gesprek gehad met Ajax-trainer Frank de Boer. “Het verliep heel positief. Natuurlijk hoop ik komend seizoen bij de Ajax-selectie te zitten en de kans te krijgen door te breken”, zegt Van der Heijden in gesprek met Tricolores Magazine. “Het is geweldig om te zien hoe jongens als Toby Alderweireld, Vurnon Anita en Siem de Jong zich hebben ontwikkeld. Ik denk dat ik aan een nieuwe stap toe ben bij Ajax, maar het zal niet eenvoudig zijn. Er zijn geduchte concurrenten voor mijn positie.”

De middenvelder had ook voor de makkelijke weg kunnen kiezen bij een andere club. “Er hebben een paar clubs interesse getoond, maar ik wacht eerst af wat de voorbereiding bij Ajax gaat brengen. Daar heb ik per slot van rekening nog een contract voor twee jaar. Ik mag niet verwachten daar meteen in de basis te staan, maar ik wil wel dolgraag laten zien dat ik gegroeid ben als speler en dat ik veel eredivsie-ervaring heb opgedaan.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-der-heijden-ik-heb-veel-geleerd/