Luuk: ”Siem mag van mij de beker winnen”

Bron: ajax1.nl

De strijd tussen Ajax en FC Twente is gisteren reeds van start gegaan in het Amsterdamse Olympisch Stadion. Als opwarmertje voor het WK tafeltennis, dat vanaf komende zondag wordt gehouden in het Rotterdamse sportpaleis Ahoy, namen de voetbalbroers Siem en Luuk de Jong achter de tafeltennistafel plaats.

„We hebben vroeger bij ons thuis veel getafeltennist, omdat bij ons in de tuin zo’n tafel stond”, aldus Luuk. De FC Twente-spits kwam als winnaar uit de strijd. Als het aan Siem ligt, is het voorlopig de laatste overwinning van zijn broer, met de bekerfinale en de seizoensfinale voor de deur. „Natuurlijk praten we wel onder elkaar over deze wedstrijden, maar het zijn meer geintjes. ’Ik hoop dat jullie verliezen, maar dan mag jij wel een keer scoren’, zeg ik wel eens”, aldus de Ajacied in De Telegraaf.

Luuk: „We laten ons niet gek maken. Het blijft meestal bij wat dollen. Siem mag van mij de beker winnen, als wij maar landskampioen worden. Eén ding is zeker: er komt sowieso een feestje in de familie.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/luuk-de-jong-siem-mag-van-mij-de-beker-winnen/