De Boer: 'Als ik trainer van Ajax word, kan Frank mijn assistent worden'

Bron: www.ajax1.nl

Ronald de Boer komt terug naar Nederland. Na jarenlang als voetballer en analist in Qatar te hebben vertoefd vindt de voormalig speler van onder meer Ajax en het Nederlands elftal het tijd om terug te keren. Dat vertelde De Boer in het Radio 1-programma Nu Al Wakker Nederland, aldus Dagblad de Pers.

De Boer keert om familiereden terug naar Nederland. "Mijn dochters zijn achttien, vijftien en tien. Die van achttien gaat in Amsterdam studeren, en ik wil wel dichter bij mijn kinderen zijn." De Boer verwacht ook in Nederland makkelijk aan de slag te kunnen als analist, maar ook het trainerschap bij Ajax staat hem wel aan, zei hij met een knipoog. "En dan kan mijn broer Frank mijn assistent worden."Toch is er nog één kans dat De Boer toch in Qatar blijft: als men het WK van 2022 mag organiseren. De voormalig aanvaller is immers het gezicht van het Qatar-bid. "Dan heb ik ook echt een doel om hier te blijven."

Tekst: Voetbalzone

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/de-boer-als-ik-trainer-van-ajax-word-kan-frank-mijn-assistent-worden

Gegevens

Spelers: Ronald de Boer
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer