Contractverlenging Emanuelson toch weer mogelijk

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Urby Emanuelson laat Ajax binnen twee weken weten of hij op het voorstel voor contractverlenging ingaat. Dat zei de Amsterdammer zaterdag na het duel met NAC Breda (3-0) tegen NUsport.

"Het is aan mij om binnen nu en twee weken een beslissing te nemen", vertelt Emanuelson, die in het bezit is van een aflopend contract. "We zijn in gesprek, dus staat de deur nog op een kier."

De 24-jarige middenvelder benadrukt dat het een enorm lastige keuze voor hem is. "Ik moet er heel goed over nadenken en zal er met veel mensen over praten. Daarna is het aan mij om een keuze te maken."

Emanuelson stond dit seizoen alweer acht keer in de basis. Daarnaast voelt hij dat de waardering van de fans is toegenomen. Tijdens het duel met NAC scandeerden de supporters zijn naam. "Ik heb het idee dat de waardering die de supporters voor mij hebben groeit. Ik wil ook graag laten zien dat ik van waarde ben voor Ajax", zo besluit hij. (tekst: Voetbalprimeur).

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_112836/Contractverlenging_Emanuelson_toch_weer_mogelijk.html

Gegevens

Spelers: Urby Emanuelson
Onderwerpen: Supporters