October 2014

Jong Ajax ondanks goal Zivkovic onderuit

Bron: www.ajaxshowtime.com

Samenvatting:Jong Ajax begon slap aan de uitwedstrijd en kwam dan ook al snel onder druk te staan. De Brabantse thuisploeg liet zien prima te kunnen voetballen en kwam al na iets meer dan vijf minuten dik verdiend op voorsprong. Anthony van den Hurk was het eindstation van een mooie aanval en schoot prima binnen. Daarna leek Jong Ajax wakker geschud en rechtte het de rug.

Hoeveelheid kaarten uitvak PSG - AJAX

Bron: www.afcasupportersclub.nl

Met grote verbazing en teleurstelling vernamen wij deze week het nieuws over de slechts 850 kaarten die Ajax krijgt toebedeeld voor de uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain (25 november). Ajax en de supporters hadden graag gezien dat het uitvak in Parijs gevuld zou zijn met 2200 Ajacieden, zoals de regels van de UEFA ook voorschrijven.Ajax roept supporters zonder toegangsbewijs op vooral niet naar Parijs af te reizen. Er schijnt nu al zelfs een noodverordening te zijn afgekondigd.

Koeman niet verbaasd: ‘Dit is mijn team, ik heb mijn lievelingsspelers’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ronald Koeman begon het seizoen bij Southampton met een afgeroomd elftal, maar de club zat zelf ook niet stil en roerde zich met succes op de transfermarkt, met de huidige tweede plaats in de Premier League tot gevolg. Het vertrek van onder anderen Dejan Lovren, Adam Lallana, Rickie Lambert, Luke Shaw en Calum Chambers kwam Southampton eigenlijk helemaal niet slecht

Pages