Eredivisie voorbeschouwing: Feyenoord – Heracles Almelo (27 oktober 2013)

Bron: www.nieuwslog.nl

Op zondagmiddag mag Feyenoord weer laten zien dat het wel degelijk meedoet in de strijd om de titel. Na vorige week de hele wedstrijd in Deventer tegen Go Ahead Eagles te hebben gecontroleerd, gaf het in de slotfase twee punten weg dankzij de vrije trap van Marnix Kolder. Onnodig was het zeker, maar het gebeurde wel en Feyenoord verzuimde om gedeeld aan kop te komen. Thuis tegen Heracles Almelo zou Feyenoord echter wel weer orde op zaken moeten stellen, als het aan Unibet ligt.

Pas twee keer wist Heracles te winnen, daar waar Feyenoord het duel negen maal won. Vorig jaar klopten de Rotterdamers de uitploeg met 6-0 met mooi voetbal. Feyenoord is momenteel in de Eredivisie de ploeg in vorm, ondanks het gelijke spel afgelopen speelronde. Uit de voorgaande zes duels werden 14 punten behaald en dat is meer dan iedere andere ploeg. Vooral thuis verspeelde Feyenoord nauwelijks punten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1234992-eredivisie-voorbeschouwing-feyenoord-heracles-almelo-27-oktober-2013/